TV: Galna avslutningen - Island föll mot England efter missad straff på övertid

UEFA Nations League

Island föll med 1-0 mot England efter en galen avslutning på matchen.
Två straffar på övertid - där England satte sin samtidigt som Island missade sin.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

England mötte Island i sin första Nations League-match under lördagen. När startelvorna släpptes fanns Manchester Citys stortalang Phil Foden med från start - något som innebar att 20-åringen gjorde sin landslagsdebut för England.

Värt att notera var även att Malmös Arnor Traustason startade för Island. AIK:s Kolbeinn Sigthórsson var tänkt att starta, men skadade sig under uppvärmningen och tvingades lämna återbud.

Bara sex minuter tog det innan England hade en boll i nät. Harry Kane mötte upp ett inlägg från Raheem Sterling och fick in bollen bakom Islands målvakt Hannes Halldórsson. Men målet dömdes bort för offside på Kane.

England var det spelförande laget, men Island stod upp väl defensivt. Engelsmännen fick inte hål på islänningarna.

I matchens 70:e minut blev det inte lättare för England när högerbacken Kyle Walker drog på sig sitt andra gula kort efter en sen tackling på Traustason. Istället fick man avsluta matchen och jaga segermålet med tio man på planen.

Island lyckades inte utnyttja spelarövertaget - utan istället drog man själva på sig ett rött kort i 89:e minuten. Sveirrir Ingi Ingason drog på sig sitt andra gula kort när han täckte ett skott med armen i eget straffområde på efterspelet av en hörna. Domaren dömde straff till England, som Raheem Sterling förvaltade säkert till 1-0.

Bara minuten senare lyfte Island laget och Joe Gomez drog ner Aron Fridjonson i eget straffområde och gav Island straff - men Birkir Bjarnason sköt över ribban.

England vann tillslut matchen med 1-0 och går därmed upp i ledningen av A-divisionens grupp 2 i Nations League.

Island: Halldórsson - Hermannsson, Ingasson, Árnason, Magnússon - Traustason, Bjarnason, Pálsson, Torsteinsson - Gudmundsson, Bodvarsson.

EnglandPickford - Walker, Gomez, Rice, Dier, Trippier - Sancho, Ward-Prowse, Foden - Sterling, Kane.