TV: Otroliga målet - tidigare KFF-målvakt förnedrad från halvplan

UEFA Nations League

Kazakstan gjorde mål på avsparken mot Albanien.
Då blev förre KFF-målvakten Etrit Berisha förnedrad.

Se det otroliga målet i spelaren ovan.

Albanien besegrade under söndagen Kazakstan med 3-1 i Nations League-gruppspelet. Därmed har Albanien nu åtta poäng efter fem matcher, medan Kazakstan har fyra poäng efter lika många matcher i C-divisionen.

Matchen har däremot inte fått så mycket rubriker för själva resultatet efteråt, utan i stället med anledning av Kazakstans reducering till 1-2 i första halvan av matchen. Albanien tog i den 23:e minuten ledningen, men släppte sedan in ett mål på avsparken i den 24:e minuten.

Då uppmärksammade Aybol Abiken att tidigare Kalmar FF-målvakten Etrit Berisha, som vaktade Albaniens mål, stod långt ute och därmed tog Abiken avslut från halva plan. Abiken fick dessutom till en bra träff och bollen seglade in i mål.