TV: Så gick det i division C: Finland tog fjärde raka segern

UEFA Nations League

Finland tog sin fjärde raka seger – och mellan Ungern och Estland blev det en riktig målfest.
Här är sammanfattningen av division C i Nations League.

I spelaren visas höjdpunkterna från Finlands möte med Grekland.

Finland – Grekland
Finland imponerar stort i sin grupp i C-divisionen. På måndagen tog laget sin fjärde raka seger av fyra möjliga då man avfärdade Grekland på hemmaplan med 2-0. Pyry Soiri placerade in ledningsmålet från nära håll tidigt i den andra halvleken och med bara minuten kvar att spela vräkte sig sedan Glen Kamara fram, i höjd med straffpunkten, och skickade in slutresultatet 2-0. Två matcher återstår.

Estland – Ungern
Det blev en riktig målfest mellan Ungern och Estland under måndagskvällen. Slutresultatet skrevs till 3-3 efter att det böljat fram och tillbaka. Hemmalaget Estland hade ledningen med 1-0 och 3-2, med gästerna ett tag hade ledningen med 2-1. Sista ordet fick Ungerns Adam Szalai som med knappt tio minuter kvar att spela stod för 3-3.