TV: Så gick det i division C: Tadic hjälte och straffsumpare

Här är resultaten.

Se höjdpunkterna från Serbiens seger mot Litauen i spelaren ovan.

Grupp 1

Albanien-Israel 1-0 (0-0)
Trots ett större bollinnehav kunde inte albanerna vaska fram några större chanser vilket gjorde att den första halvleken slutade mållöst. Det dröjde ända fram till den 55:e minuten innan matchens första mål var ett faktum. Albaniens Taulant Xhaka sköt ett skott från distans som sökte sig in i bakom den israeliske keepern Guy Haimov. Ställningen höll sig matchen ut. Malmö-backen Egzon Binaku spelade hela matchen för det albanska laget.

Grupp 4

Litauen-Serbien 0-1 (0-1)
Ett stjärnspäckat Serbien reste till Vilnius för bortamatch mot Litauen. Efter ett mindre lyckat VM i Ryssland förväntades nu serberna ta tre poäng. Bara några minuter innan halvtid fick den serbiske stjärnan Dusan Tadic chansen från elva meter, och var säkerheten själv när han placerade in ledningsmålet. Tadic fick chansen från elva meter en gång till i matchen, men brände då. Serbien vann "bara" med 1-0 trots fyra träffar i virket.

Rumänien - Montenegro 0-0 (0-0)
Två lag kom till spel på Ilie Oană-stadion med helt skilda uppladdningar. Rumänerna i fin form med fyra vinster på fyra matcher och på andra sidan bortalaget utan vinst på sina sex senaste. Den tidigare Halmstad-spelaren Sead Haksabanovic satt fast på Montenegros bänk när kvällens möte slutade målöst 0-0.