TV: Så gick det i division D: Makedonien säkrade avancemang med kross mot Gibraltar

Makedonien krossade Gibraltar medan ett Lettland med 10 man krigade sig till en poäng borta mot Andorra. Här är måndagens matcher i division D.

Se höjdpunkterna från Makedonien-Gibraltar i spelaren ovan.

Grupp 1

Georgien-Kazakstan 2-1 (0-0)
Georgien tog ett fint Nations League-gruppspel i mål med en seger. Efter en mållös första halvlek gav Giorgi Merebashvili hemmalaget ledningen en kvart in i andra. Fem minuter från slutet avgjorde Giorgi Chakvetadze med sitt 2-0-mål. Gästerna reducerade sent, men kunde inte göra något åt hemmalagets trepoängare. Georgien var fullständigt överlägset i grupp 1 och slutade på 16 poäng efter fem segrar och en oavgjord - tio poäng före tvåan Kazakstan.

Andorra-Lettland 0-0 (0-0)
Andorra och Lettland gjorde upp om att undvika sistaplatsen i D-divisionens grupp 1. Hemmalaget behövde en seger för att ta sig om måndagens motståndare. Andorra fick dessutom hjälp när bortalagets Valerijs Sabala blev utvisad efter 39 minuters spel. Trots det var det snarare Lettlands som var nämast vinsten i slutminuterna. Men det blev en mållös tillställning, och därmed tog Lettland tredjeplatsen på målskillnad.

Grupp 4

Makedonien-Gibraltar 4-0 (1-0)
Makedonien ledde gruppen inför sista omgången och behövde en poäng för att säkra avancemang till division C. Då körde man över Gibraltar med hela 4-0, där matchen avgjordes i andra halvlek. Ilija Nestorovski gjorde två mål med elva minuters mellanrum i andra halvlek, efter att Enis Bardhi hade gett hemmalaget ledningen tidigt i matchen. Aleksandar Trajkovski fastställde slutresultatet på tilläggstid.

Liechtenstein-Armenien 2-2 (1-1)
Armeniens chans att vinna gruppen försvann med Makedoniens seger mot Gibraltar. Detta trots att Sargis Adamyan gav bortalaget ledningen efter bara sju minuter. Liechtenstein gjorde båda sina mål runt halvtid, där Marcel Bücher gjorde mål en minut innan pausen och Nicolas Hasler gjorde mål en minuter efter. Men Armenien både började och slutade bäst och räddade oavgjort när Alexander Karapetian nickskarvade in kvitteringen med fem minuter kvar.