TV: Spanien vände mot England - Valencia-anfallaren avgjorde

UEFA Nations League

England tog en tidig ledning mot Spanien.
Men spanjorerna vände och Rodrigo sköt landet till en premiärseger i Nations League.

England ställdes mot Spanien på Wembley i Nations Leagues A-division. Spanjorerna hamnade i underläge men lyckades vända och vinna på Wembley.

Det blev en händelserik start på matchen. Luke Shaw, som gjorde sin första landslagsstart på tre år, slog en magnifik passning till Manchester United-lagkamraten Marcus Rashford som i den 11:e minuten kunde sätta 1-0.

När spelet kom igång igen dröjde det inte ens en minute förrän Spanien hade svarat. Luke Shaw gick bort sig högt upp i planen och Saul kunde trycka in Rodrigos inspel i mål.

I den 32:a minuten skulle Spanien också ta ledningen. På en fast situation tappades Rodrigo bort och Valencia-anfallaren styrde in 2-1.

Den andra halvleken fick en otäck inledning när Luke Shaw gick i backen hårt och fick bäras ut på bår med nackkrage och syrgas.

Marcus Rashford fick ett jätteläge för England att kvittera tio minuter från slutet, men avslutade rakt på De Gea som styrde undan med högerbenet.

Danny Welbeck hade sedan en boll i mål i den 97:e minuten efter att han gått in i duell med De Gea, som tappade bollen. Domaren blåste dock för frispark Spanien.

- Det är ingen solklar frispark, kommenterade C Mores expert Hanna Marklund.

Mötet slutade 2-1 på Wembley. Nästa möte i Nations League-gruppen blir Spanien-Kroatien på tisdag.

Lagens startelvor:

England: Pickford - Maguire, Stones, Gomez - Trippier, Henderson, Alli, Lingard, Shaw - Rashford, Kane.

Spanien: De Gea - Carvajal, Nacho, Ramos, Alonso - Saul, Busquets, Thiago - Isco, Rodrigo, Aspas.