TV: Tjeckiens reserver chockade Skottland - som vann

UEFA Nations League

Tjeckien ville ställa in matchen, men den spelades ändå.
Detta trots att i stort sett hela laget satts i karantän.
Efter bara tio minuter mot Skottland tog laget ledningen, men kunde till slut inte få med sig några poäng.

Se 1-0-målet i spelaren ovan.

Tjeckien hade endast två spelare med landslagsmeriter från a-landslaget med i UEFA Nations League-matchen mot Skottland: 36-årige försvararen Roman Hubnik och 30-årige anfallaren Stanislav Tecl.

Anledningen?

Efter Tjeckiens senaste match har nästan hela lagets satts i karantän, men tvingades av UEFA att spela matchen ändå. Skottland gick in i matchen som stora favoriter, men släppte in mål direkt.

Efter bara tio minuter hade Tjeckien tagit ledningen mot Skottland genom Jakub Pesek. En ledning som höll sig i drygt en kvart innan Skottland kunde kvittera. I minut 28 kvitterade Skottland genom Lyndon Dykes. Ett mål som lugnade ner laget.

Det skulle dröja till den 52:a minuten innan Skottland skulle ta ledningen, på straff genom Ryan Christie.

Under resten av matchen hade Skottland relativt bra koll på Tjeckien, även om det blev lite darrigt på slutet. På tilläggstid var Tjeckien otroligt nära att kvittera på hörna, men nicken gick i stolpen och Skottland kunde hålla ut och vinna med 2-1.