Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

USA
39v

Eriksson om Stahres inverkan på flytten: "Såklart positivt för mig"

Foto: Bildbyrån

Under onsdagen presenterades Magnus Eriksson för San José Earthquakes.
Där återförenas han med tränaren Mikael Stahre.
- Han är en bra tränare och det är en av anledningarna till att jag sitter här, säger Eriksson på en presskonferens.

Magnus Eriksson blev under onsdagen presenterad som San José Earthquakes nye spelare. 27-åringen blir en "designated player" i klubben vilket innebär att han är en av tre spelare som går utanför lönetaket.

- Jag är väldigt exalterad över att vara här. Jag ser verkligen fram emot den här möjligheten, att vara en del av San José. Första intrycket av klubben och alla människor här är otroligt Otroliga människor runt klubben så jag är väldigt exalterad över 2018 och det känns väldigt bra, säger Eriksson på en presskonferens.

Nu får Magnus Eriksson Mikael Stahre som tränare igen. Senast det hände var i Väsby United 2007-2008.

- Jag hade honom när jag var 16 eller 17 år gammal. Så jag känner honom ganska bra. Och förra året spelade vi mot varandra, mestadels vann jag duellen. Men jag känner honom bra och han är en väldigt bra kille och en väldigt bra tränare. Han var en av anledningarna till att jag slutade spelade hockey och satsade 100 procent på fotboll, säger Eriksson.

När San José först hörde av sig hade Stahre ännu inte blivit klar som tränare för klubben. Men Magnus Eriksson medger att det hjälpte att 42-åringen kom in.

- Efter värvningen av Micke, som jag känner som person och tränare, så var det såklart positivt för mig. Han är en bra tränare och det är en av anledningarna till att jag sitter här. Det kommer att ta San José framåt.

Publicerad 2017-12-20 kl 21:46

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER