Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
USA
34v

Galaxy-tränaren efter Zlatans röda: "Varför är det inte straff för oss?"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Zlatans utvisning i sportsändningen i spelaren ovan.

Zlatan Ibrahimovic slog till en motståndare och fick rött kort.
Galaxy-tränaren Sigi Schmid menar att man borde fått en straff med sig i samma situation.
- Om han trampade på honom avsiktligt så måste det vara en straff, säger han enligt MLS:s hemsida.

Det var i slutskedet av den första halvleken mellan Montreal Impact och LA Galaxy som gästernas stjärna Zlatan Ibrahimovic blev utvisad. Svensken trampades på foten av Impacts Michael Petrasso och svarade då med att slå till motståndaren i bakhuvudet. Rött för Zlatan, gult för Petrasso. Händelsen skedde i straffområdet, vilket fick Galaxys tränare Sigi Schmid att ifrågasätta domarens bedömning.

- Hans stortå trampades på ganska rejält. Jag är lite förvirrad över att om han trampades på, sedan slog till killen.. Då verkar det som för mig att ordningen på förseelserna är att stämplingen inträffade först, så jag vet inte varför det inte är en straff. Och om de säger att stämplingen var oavsiktlig, varför gav de då honom ett gult kort? Det går inte ihop, säger Schmid till MLS:s hemsida.

- Om du ger honom ett gult kort betyder det att han trampade på honom avsiktligt, och om han trampade på honom avsiktligt så måste det vara en straff och Zlatan får ett rött kort för sin reaktion på det. Så ordningen på sekvenserna är jag lite förvirrad över.

Trots tio man så lyckades LA Galaxy vinna med 1-0 efter Ola Kamaras avgörande med en kvart kvar. Därmed bröt man en förlustrad på fyra raka matcher.

- Killarna slöt verkligen samman. Vi har pratat mycket om vårt försvar för de två senaste veckorna på bortaresor borde vi ha fått med oss poäng i båda matcherna. Vi gjorde tillräckligt med mål men vi fortsatte att ge bort mål. Och vi sa till laget att om vi kan hålla nollan så hittar vi målet på något sätt, säger Sigi Schmid.

Publicerad 2018-05-22 kl 08:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons