POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
MAJOR LEAGUE SOCCER
2v

Galaxy väntar sig Zlatans besked om framtiden inom två veckor

Foto: Bildbyrån

Kommer Zlatan Ibrahimovic i stanna i LA Galaxy?
MLS-klubben väntar sig ett besked inom de närmsta veckorna.

LA Galaxy slogs ut i kvartsfinal i MLS-slutspelet efter derbyförlust mot LAFC. Nu är Zlatan Ibrahimovic framtid osäker. Det har skrivits om intresse från Boca Juniors, Napoli och Bologna.

I Galaxy hoppas man fortfarande på att svensken ska stanna. MLS-klubbarna har bara två veckor på sig att utnyttja kontraktsoptioner, vilket LA Times beskriver som det som kommer att sätta kärnan i trupperna inför nästa år. Därför väntar sig LA Galaxy också ett besked angående Zlatan inom de två veckorna.

- Vi kommer inte att gå framåt innan vi har satt os ner och ser vad han tänker. En spelare med hans genomslagskraft, både i ligan och i klubben, förrtjänar all respekt i världen att först sitta ner med honom och se vad han vill, säger klubbens general manager Dennis Te Kloese.

Galaxy-tränaren Guillermo Barros Schelotto:

- Vi vet inte ännu vad som kommer att hända. Vi kan prata om mycket med Ibra, men verkligheten är att vi inte vet än. Så vi behöver vänta.

LA Times-journalisten Kevin Baxter hittar flera tecken på en flytt. Zlatans egna ageranden och kommentarer, lagkompisar som ryktas trötta på hans kritik. 

Publicerad 2019-11-07 kl 08:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå