TV: Ibrahimovic målade dubbelt i comebacken när Galaxy föll igen

Major League Soccer

Zlatan Ibrahimovic var i natt tillbaka i spel efter avstängning.
Då målade han dubbelt när LA Galaxy föll mot Dallas med 3-2.

Se Zlatans dubbla mål i Sporten i spelaren ovan.

Zlatan Ibrahimovic fick nyligen besked om att han slapp extra avstängning efter ett slag mot en motståndare för tre omgångar sedan mot Montreal i MLS. Han var därmed tillgänglig för spel till nattens match och spelade från start i hemmamötet med Dallas på StubHub Center. Det blev nog inte som han tänkte sig, i varje fall inte till en början.

Efter två raka vinster utan Ibrahimovics fulla medverkan på planen, så fick Galaxy den här gången en tuff start på matchen. Dallas tog i den 33:e minuten ledningen och utökade sju minuter senare till 2-0. När sedan Carlos Gruezo fyllde på till 3-0 i mitten av andra halvlek, så såg matchen ut att vara avgjord.

Ibrahimovic såg ut att vara irriterad på planen och hamnade både i tjafs med motståndare och domare före han klev in i matchen på allvar igen.

Ibrahimovic reducerade i den 69:e minuten till 1-3 för att sedan i den sjunde övertidsminuten slå till igen till 2-3. Han stod dessutom för ytterligare ett mål, som däremot blev avblåst för offside. Mer än så blev det därmed inte den här gången, men trots det, hans två första mål sedan den 14 april mot Chicago.

LA Galaxy åkte därmed på första förlusten på tre matcher och står nu på 16 poäng efter tolv matcher i MLS.