POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
USA
15v

Ibrahimovic om utlåning: "Gör inte de sakerna"

Foto: Bildbyrån.

Zlatan Ibrahimovic kan lämna LA Galaxy.
Nu tonar han däremot ner rykten om en utlåning.
- Jag går inte utomlands och gör de här sakerna - lån och sådant, säger han enligt Sky Sports. 

Los Angeles Galaxys svenske stjärna Zlatan Ibrahimovic, 37, har kontrakt med MLS-klubben över nästa år, men har under en längre tid spekulerats vara aktuell för en utlåning eller permanent flytt till en europeisk klubb, däribland till hans förra klubb Milan. 

Under tisdagens sa Ibrahimovic så här om spekulationerna:

- Ni får vänta och se vad jag och klubbledningen här kommer fram till. Vi pratar hela tiden och de vet vad jag vill, sa han enligt Expressen.

- Det där är upp till klubben. De vet vad jag vill och vilka mina krav är, men som sagt, jag vill inte förhandla via media. Vi får se hur det här slutar, fortsatte han.

Nu har han utttalat sig igen - och verkar utesluta ett låneavtal.

- Om jag tillhör Galaxy, så är jag en Galaxy-spelare. Jag går inte utomlands och gör de här sakerna - lån och sådant. Jag behöver inte det, säger han enligt Sky Sports. 

- Jag menar, om jag tillhör en klubb, så stannar jag i en klubb. Jag fokuserar på den klubben och kommer att ge all min uppmärksamhet till den klubben, så det finns inte i mitt huvud, fortsätter han. 

Zlatan Ibrahimovics Galaxy missade nyligen den sista slutspelsplatsen i den västra divisionen och har därmed spelat färdigt för säsongen i MLS. 

Publicerad 2018-11-07 kl 11:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå