POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
USA
1v

Ibrahimovic: ”Så länge jag gör mål är det Zlatan time”

Foto: Bildbyrån.

Livet leker i LA.
Och Zlatan Ibrahimovic ser ännu inte slutet på karriären.
- Så länge jag fortsätter göra mål är det Zlatan time, understryker Sveriges mest kända fotbollsspelare i en intervju med Voetbal International.

Zlatanmanin fortsätter i MLS. Fullsatta arenor och show på planen. När slocknar strålkastarljusen?

- Så snart jag inte är tillräckligt bra eller klubben inte är nöjd, så kommer vi att ta farväl av varandra. Det är därför jag bara skriver ettårskontrakt. Jag vill inte hamna i en situation där vi är fast med varandra, säger Zlatan Ibrahimovic till det nederländska fotbollsmagasinet Voetbal International.

- Jag kan ännu inte föreställa mig ett liv utan proffsfotboll. Mitt liv är välorganiserat efter fasta mönster. Jag är inte van vid annat. Vad jag ska göra varje dag i livet när jag är klar med frukosten? Jag vet inte ännu. Först spela fotboll ett tag till. Ni känner till bilden av ett barn i en stor godisbutik som är alldeles till sig av glädje och spänning? Det barnet är jag, men på en fotbollsplan.

Zlatan gjorde 22 mål på 27 matcher under första säsongen med LA Galaxy. Han har inlett den här säsongen med fyra mål på tre matcher, och njuter av den förlängda guldåldern.

- Om man arbetar tillräckligt hårt så får man alltid något tillbaka. Det märker jag oavsett min ålder. Ju mer folk anmärker på hur gammal jag är, desto roligare är det. Så länge jag fortsätter göra mål. Sedan kan man dra två slutsatser: att jag är för bra för MLS eller MLS inte tillräckligt bra. Om jag står med ligabucklan i mina händer i slutet av säsongen kan folk välja svaret de själva vill. Jag gillar den tanken, säger han till Voetbal International

Publicerad 2019-04-10 kl 10:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå