Svenskduon från start när San José tappade poäng

Major League Soccer

Joel Qwiberg har haft svårt att få speltid i San José.
Men i nattens match fick han förtroendet av Mikael Stahre och laget fick med sig 1-1 mot Toronto efter en sen kvittering.

San José Earthquakes inledde säsongen svagt men har fått upp farten de senaste matcherna i MLS. I natt tog laget emot Toronto på hemmaplan och hade chansen att närma sig lagen ovanför i tabellen.

Första halvlek slutade mållöst men i den andra tog bortalaget från Kanada tidigt ledningen. Efter 59 minuters spel satte den tidigare Paris Saint Germain-spelaren Gregory van der Wiel dit 1-0, men hemmalaget skulle komma tillbaka.

Med dryga tio minuter kvar att spela höll sig Chris Wondolowski framme och satte dit kvitteringen fram till 1-1, ett resultat som också stod sig matchen ut.

I San José spelade Magnus Eriksson som vanligt från start ute till höger på mittfältet och glädjande för svensk del så var han inte ensam på planen.

Joel Qwiberg, som flyttade till San José inför årets säsong från Brommapojkarna, har svårt att få speltid men i nattens match fanns han med från start och spelade hela matchen.

Efter 24 spelade matcher har San José bara skrapat ihop 17 poäng och ligger sist i MLS.