TV: Förre Barca-talangen slog till i MLS - stod för klassavslut i Kanadaderbyt

Major League Soccer

Bojan Krkics fotbollsresa har tagit honom till MLS och Montreal.
Under natten mot söndag stod han för första målet med ett klassavslut från 25 meter.

Se Krkics fullträff bland höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.

Bojan Krkic var en gång i tiden en oerhört stor talang, som spåddes en lysande framtid efter att han kom fram igenom Barcelonas akademi. Men karriären blev inte vad som hade utlovats och mittfältaren har istället haft svårt att hitta en klubb att etablera sig i på riktigt.

I somras lämnade han engelska Stoke och gick istället till Montreal Impact i MLS. Efter två framträdanden den senaste tiden stod mittfältaren för sin tredje match när Impact mötte Toronto i ett hett Kanadaderby i helgens omgång.

I första halvleken tog mittfältaren med sig bollen på offensiv planhalva och avlossade ett skott en bit utanför straffområdet. Bollen borrade sig in via stolpen och gav Montreal ledningen med 1-0.

Men Toronto kom tillbaka och vände matchen till seger efter Krkics klassmål. Först kvitterade Marco Delgado och tio minuter från slutet avgjorde Justin Morrow matchen med sitt 2-1-mål. Segern var viktig för Toronto som kliver upp ovanför slutspelsstrecken framför just Montreal, som ligger tre poäng bakom sin rival från Kanada.