POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
USA
34v

TV: Hyllades efter nya milstolpen – Zlatan: "Blir ännu mer stolt"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren berättar Zlatan om hyllningarna efter sitt 500:e tävlingsmål.

För en vecka sedan gjorde Zlatan sitt 500:e tävlingsmål och hyllades världen över.
Nu tackar han för alla komplimanger.
- Du förstår mer vad det är du har åstadkommit, säger den svenske stjärnan.

För en vecka sedan reducerade Zlatan Ibrahimovic för sitt Los Angeles Galaxy borta mot Toronto. Den svenske anfallsstjärnan fick en boll i djupled och klackade akrobatiskt in bollen i nät. Målet var svensken 500:e i tävlingssammanhang. Tillsammans med Lionel Messi och Cristiano Ronaldo är svensken den just nu enda aktiva spelare som gjort 500 tävlingsmål eller fler.

Efter Zlatans mål hyllades han världen över, bland annat av sin tidigare tränare Carlo Ancelotti.

- Jag ser alla kommentarer och komplingar som jag får och då blir du självklart ännu mer stolt. Du förstår mer vad det är du har åstadkommit och när du ser de spelare som har gjort 500 mål eller fler är det inte normala spelare. Jag uppskattar alla kommentarer och är väldigt tacksam. Som (David) Beckham sa: Om du har gjort fler än 500 mål har du varit med ett tag, säger Zlatan.

Zlatan är på väg att släppa sin andra bok och var lättad över att statistiken i den nu stämmer överens med verkligheten.

- Om jag inte hade gjort det där målet hade jag bara haft 499 mål. Den trycktes förra onsdagen, så om jag inte hade gjort det här målet hade det varit för sent att ändra och vi hade riskerat att behöva vänta med att släppa den tills jag gjort mitt 500:e mål. Tänk om jag hade blivit skadad. Det hade inte sett bra ut.

- Målet var att göra 500 mål och jag är jättenöjd. Jag försöker att represntera Sverige var jag än kommer och försöker göra alla svenskar stolta och försöker sätta Sverige på kartan. Det är mitt huvudsakliga mål.

Publicerad 2018-09-22 kl 12:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå