TV: Ibrahimovic målskytt i Galaxys genrep

Major League Soccer

Zlatan Ibrahimovic blev i natt målskytt i Galaxys genrep.
Det var hans första mål i år - men än dock i en förlust mot Colorado.

Zlatan Ibrahimovic och hans Los Angeles Galaxy inleder nästa helg säsongen med spel mot Chicago Fire på hemmaplan i MLS. I natt genrepade laget i ett träningsmöte med Axel Sjöbergs och Johan Blombergs Colorado och föll med 3-1. Det var ett mindre bra resultat för Galaxy, men med ett nytt mål in på kontot för Ibrahimovic.

Ibrahimovic, som gjorde sin första match den här försäsongen, vann i den 77:e minuten en luftduell med Sjöberg i straffområdet och skallade in 2-1. Det var hans första mål den här försäsongen, men det räckte inte till mer än en reducering i 3-1-förlusten.

Sjöberg spelade i sin tur hela matchen för Colorado, medan Blomberg blev inbytt i den 84:e minuten och fick därefter avsluta matchen på planen.

Galaxy tar den 3 mars emot Chicago i ligapremiäern, medan Colorado ställs mot Portland Timbers samma natt i MLS.

Publicerad 2019-02-24 kl 08:21