TV: Ibrahimovic målskytt när LA Galaxy nådde slutspel

Zlatan Ibrahimović målform håller i sig, inatt kom hans 28:e fullträff.
Målet blev avgörande i LA Galaxys bortaseger mot Real Salt Lake.
Vinsten betyder också att laget är klart för slutspel.

Se höjdpunkterna mellan Real Salt Lake och LA Galaxy i spelaren ovan.

Efter en mållös första halvlek klev Zlatan Ibrahimović in i handlingarna i den 50:e matchminuten. Zlatan nådde högst i luftduell och nickskarvade ner bollen till Christian Pavón som från snäv vinkel sköt 1-0 till gästerna.

20 minuter senare var rollerna ombytta, Pavón stod för ett solonummer då han längs vänsterkanten dribblade sig mot mål och såg Zlatan i boxen. En klassisk passning snett inåt bakåt till den 37-åriga svensken som resolut tryckte in 2-0.

Målet som var Zlatans 28:e fullträff för säsongen blev också matchavgörande efter att Real Salt Lake reducerat i slutminuterna. Segern innebär att LA Galaxy också är klart för slutspel.

Individuellt slåss Zlatan om skytteligavinsten med Los Angeles FC:s Carlos Vela som gjort 30 mål var av ett kom inatt mot Houston Dynamo.

Publicerad 2019-09-26 kl 07:45