TV: LAFC körde över Galaxy - Rossi fyramålsskytt i "El Trafico"

MLS Cup Playoffs

LAFC körde över rivalen LA Galaxy i nattens MLS-derby.
Slutsiffrorna skrevs till hela 6-2 för de svartguldiga i "El Trafico".

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Los Angeles Galaxy tog ledningen i nattens Los Angeles-derby (som dock spelades i Orlando) i MLS, men LAFC svarade snabbt och kvitterade genom Diego Rossi. Galaxy tog ledningen på nytt i den 31:a minuten genom en straff som fick gå om, men Rossi kvitterade på nytt på stopptid i den första halvleken.

I den andra halvleken var det bara LAFC. Rossi slog till med två nya mål och när domaren blåste av matchen stod det 6-2 på resultattavlan. Rossi blev alltså fyramålsskytt i matchen som i USA kallas för "El Trafico".

Efter två matcher ligger LAFC tvåa i sin grupp i MLS med fyra inspelade poäng. Galaxy ligger sist med noll poäng. Toppar gör Portland Timbers efter två raka segrar.

Publicerad 2020-07-19 kl 08:34