TV: Orlando slog ut LAFC efter drama - Nani avgjorde i straffläggningen

Orlando City är vidare till semifinal i MLS-slutspelet.
I natt slog man ut LAFC efter ett straffdrama.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

MLS är inne i slutspelsskedet, och i natt möttes Orlando City och Los Angeles FC i kvartsfinal.

Matchen var mållös till den 60:e minuten, då Bradley Wright-Phillips satte 1-0 för LAFC efter ett inspel från höger. Då hade Nani missat en straff för Orlando i den första halvleken.

LAFC var nära att hålla ut och ta sig vidare, men i den 90:e minuten kvitterade Orlando genom Joao Moutinho efter en hörna, vilket gjorde att matchen gick till straffar.

Där var Jordan Harvey den ende som missade genom att skjuta sin straff i ribban, och Orlando kunde ta sig vidare efter att Nani fått revansch på sig själv för straffmissen i den första halvleken då han satte den avgörande straffen i mål.

Robin Jansson startade matchen i Orlandos backlinje och byttes ut i den 80:e minuten efter att ha fått en smäll vid en hörna.

I semifinal möter Orlando antingen San Jose Earthquakes eller Minnesota United. I den andra semifinalen möter Philadelphia Union vinnaren i mötet mellan New York City och Portland Timbers.

Publicerad 2020-08-01 kl 09:10