TV: Svenssons finalmotstånd klart - Toronto besegrade Atlanta efter drömmål

Gustav Svenssons motstånd är nu klart i MLS-finalen.
Det blir för tredje gången på fyra år spel mot Toronto.
Detta efter att Toronto besegrade Atlanta med 2-1.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Gustav Svensson och Seattle Sounders besegrade tidigare i veckan Los Angeles FC och blev klart för tredje MLS-finalen på fyra säsonger. I fjol åkte laget ut i kvartsfinal, medan det för två år sedan blev finalförlust mot Toronto och för tre år sedan finalseger mot också just Toronto, vilket nu med blir motståndet även i år.

Toronto besegrade natten till torsdagen regerande mästarlaget Atlanta United med 2-1, men först efter en tuff start. Julian Grassel gav i fjärde minuten Atlanta ledningen och när laget några minuter senare blev tilldelat straff såg det ut att bli en ny final för laget, men i stället missade fjolårets skyttekung Josef Martinez straffen och matchen blev en annan.

Toronto vände på steken genom först ett läckert skruvat skott av Nicolas Benezet i mål och sedan en kanon av Nick DeLeon rakt upp i krysset till 2-1. Därmed får nu Toronto och Seattle spela final mot varandra för tredje gången på fyra år.

Finalen spelas söndagen den 10 november klockan 21.00 på CenturyLink Field.

Publicerad 2019-10-31 kl 07:20