TV: Zlatan hjälte - nätade dubbelt mot Dallas

Major League Soccer

Zlatan Ibrahimovic blev stor hjälte under natten.
Hemma mot Dallas svarade svensken för matchens två mål för Los Angeles Galaxy, som vann.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Zlatan Ibrahimovic var i händelsernas centrum i natt. I mötet med Dallas blev svensken stor hjälte när han nätade två gånger om i LA Galaxys 2-0-seger.

Efter första halvlek var ställningen 0-0, men med drygt 20 minuter kvar serverades svensken ett fint läge i straffområdet. Avslutet från några meters avstånd var också distinkt fram till 1-0 för Galaxy.

Med knappa tio kvar fick Galaxy också en straff – som Zlatan förvaltade fram till 2-0, vilket också blev slutresultatet i matchen.