Zlatan avstängd - då tog LA Galaxy andra raka

Major League Soccer

Los Angeles Galaxy börjar få upp farten i den amerikanska ligan.
Under natten mellan fredag och lördag tog laget sin andra raka vint när de besegrade San José Earthquakes med 1-0.

Zlatan Ibrahimovic fanns inte med i Los Angeles laguppställning efter hans röda kort mot Montreal. Men laget verkar klara sig bra utan svensken. Mot Montreal lyckades laget ta tre poäng trots svenskens utvisning och under fredagsnatten kom lagets andra raka seger när San José Earthquakes besegrades med 1-0.

Den tidigare Marseille-spelaren Romain Alessandrini satte dit matchens enda mål med tio minuter kvar att spela, framspelad av Helsingborgs-bekantingen Ema Boateng.

I San José, som tränas av Mikael Stahre, spelade Magnus Eriksson hela matchen utan att utmärka sig i målprotokollet.

Under fredagsnatten möttes dessutom Adam Lundqvists Houston Dynamo och Anton Tinnerholms New York City. Lundqvist satt på bänken hela matchen för hemmalaget medan Anton Tinnerholm spelade dryga 70 minuter innan han byttes ut. Houston Dynamo vann matchen med 3-1.