Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
USA
37v

Zlatan: "Har inte pratat med Ljungberg på tio år"

Foto: TT.

Nästa

Avbryt
Försök igen

På fredagens presskonferens framgick det tydligt.
Zlatan Ibrahimovic har inte rådfrågat Fredrik Ljungberg inför flytten till LA Galaxy.
- Jag har inte pratat med honom på tio år, säger Zlatan.

Under sin tid i svenska landslaget ihop var Zlatan Ibrahimovic och Fredrik Ljungberg långt ifrån bästa vänner. I Zlatans självbiografi kallas Ljungberg för "primadonna" och efter det boksläppet sa Ljungberg följande till Fotbollskanalen:

- Vi är alla olika och man kan se på det olika sätt, men jag känner mest att det är synd om honom att han behöver det. Kommer inte jag överens med någon så tar jag det ”face-to-face” och går vidare sedan, det är inget jag behöver skriva i en bok.

Ljungberg har tidigare spelat i MLS, för Seattle och Chicago, så när Zlatan Ibrahimovic under fredagen höll i en presskonferens som ny LA Galaxy-spelare fick han frågan om han rådfrågat Ljungberg inför flytten.

- Nej, jag har inte pratat med honom på tio år, svarade Zlatan.

36-åringen har dock pratat med sin tidigare lagkamrat i Paris Saint-Germain, David Beckham, inför övergången till Galaxy. Beckham tillhörde LA-laget mellan 2007 och 2012.

- Jag lärde känna David under tiden i PSG. Han är en grym person, en familjeman. Han hade bara bra saker att säga om Los Angeles och Galaxy. Jag ställde de vanliga frågorna då, hur det är och så vidare, och han var bara positiv. Jag fick ett meddelande av David nu; han sa ”njut, du kommer att njuta".

Omröstning
Vill du se Zlatan i VM?
  • JA!
  • NEJ!
RÖSTA SE RESULTAT
Publicerad 2018-03-31 kl 07:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons