POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
MAJOR LEAGUE SOCCER
8v

Zlatan inför LA-derbyt: "Intensiteten kommer av sig självt"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahimovic stod i centrum i LA Galaxys senaste derby med LAFC. Natten mot måndag stundar ett nytt derby i Los Angeles.
- Intensiteten kommer av sig självt, för det är två lag från samma stad, säger Ibrahimovic inför matchen.

När Galaxy och LAFC ställdes mot varandra tidigare i sommar stod Zlatan Ibrahimovic för ett hattrick när Galaxy vann. Natten mot måndag svensk tid spelas nästa derby när Galaxy gästar Banc of California Stadium.

- Intensiteten kommer av sig självt, för det är två lag från samma stad, rivaler. Vi vill slå dem, de vill slå oss, säger Zlatan Ibrahimovic på en pressträff inför derbyt.

I samband med det senaste derbyt hamnade Ibrahimovic i ett ordkrig med LAFC:s store stjärna Carlos Vela. Inför detta derby väljer dock Zlatan att tona ner rivaliteten med rivalens målkung.

- Jag försöker hjälpa mitt lag att göra mål. Han gör samma sak. Det är vårt jobb att göra mål och skapa chanser. En vecka gör den ena fler mål än den andre, en annan vecka är det tvärtom. Det handlar om att göra det under hela säsongen, säger han.

Derbyt mellan LAFC och LA Galaxy startar klockan 04:30 svensk tid natten mot måndag och kan ses i Sportkanalen och på C More.

Publicerad 2019-08-24 kl 10:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå