POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
MAJOR LEAGUE SOCCER
3v

Zlatan öppnar för en återkomst till Europa: ”Jag kan fortfarande göra skillnad på högsta nivå”

Foto: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic har öst in mål i MLS.
Nu menar han att han kan återvända till Europa, men stänger dörren för Malmö FF.
- Jag känner fortfarande att jag kan göra skillnad på högsta nivå. Jag väntar på rätt erbjudande, säger svensken i en livesändning på Facebook.

Zlatan Ibrahimovic har även under den andra säsongen i MLS stått för fina siffror och är uppe i 28 mål på 27 matcher för LA Galaxy. Hans imponerande form har fått många att undra sig om svensken kan återvända till Europa och göra avtryck i någon av de stora ligorna.

I en livesändning på Facebook berättar anfallaren att han inte har stängt dörren för en återkomst.

- Fokusera inte på min ålder. Jag känner fortfarande att jag kan göra skillnad på högsta nivå. Jag väntar på rätt erbjudande. Då får vi titta på det, säger han.

Zlatan får också frågan om Manchester United. Svensken spelade knappa 1,5 år i klubben innan han gick till Galaxy och på sista tiden har både fans och experter uttryckt att svensken kan återvända. Själv menar han att många hade blivit glada om han hade återvänt.

- Att få spela i en stor klubb, i en klubb som Manchester United, är alltid en ära. Det är en stor sak och United är en av de största klubbarna i världen, så om den möjligheten skulle dyka upp för vilken spelare som helst tror jag inte att de skulle säga nej.  Jag har saker att fundera på här och jag har många saker att uträtta innan något händer. Men för tillfället finns det inget där.

Han menar även att han är nöjd med tillvaron som den är i Los Angeles.

- Jag trivs jättebra här. Klubben har tagit hand om mig och min familj på ett bra sätt. Vi trivs med tillvaron, säger Ibrahimovic.

Något han däremot verka stänga dörren för är en återkomst till Malmö FF, även om han säger att det är den enda klubben han kan spela för i Sverige.

- Jag ser det inte hända, säger Ibrahimovic.

- Jag hade en kort och framgångsrik tid i Sverige. Jag tror det var meningen, att jag skulle glänsa utanför Sverige och sätta Sverige på kartan. Jag ser inte mig själv komma tillbaka. Jag vill inte starta kaos i svensk fotboll igen. Jag har redan skapat kaos, säger han.

Zlatan och LA Galaxy ställs härnäst mot Vancouver på söndag. Laget är också klart för slutspelet i MLS, något som börjar helgen den 19-20 oktober.

Publicerad 2019-09-28 kl 08:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå