Zlatans Galaxy överkört - så gick det för svenskarna i nattens MLS

Major League Soccer

Efter sitt hattrick i derbyt senast hade Zlatan Ibrahimovic och hans LA Galaxy det tyngre mot Portland.
Fotbollskanalen sammanfattar hur det gick för svenskarna som i natt var igång i MLS.

I Los Angeles-derbyt mot LAFC förra helgen slog Zlatan Ibrahimovic till med ett hattrick när LA Galaxy tog en tung seger. I nattens möte med Portland Timbers på bortaplan hade man det desto jobbigare.

Timbers vann till slut med hela 4-0 efter två mål i vardera halvlek. Galaxy åkte dessutom på ett rött kort för Efrain Alvarez i matchens slutskede. Zlatan drog själv på sig en varning. Varningen gör att Zlatan är avstängd i nästa omgång, då Galaxy möter Atlanta United borta.

Galaxy ligger trea I MLS western conference, som toppas av LAFC.

Även Orlando City, med Robin Jansson i laget, åkte på en storförlust i form av 1-4 borta mot New England Revolution. Jansson spelade hela matchen i Orlandos backlinje.

Magnus Eriksson och hans San José Earthquakes är dock i bättre form. I natt tog man fjärde raka segern i ligaspelet när Colorado Rapids besegrades med 3-1 på hemmaplan. Magnus Eriksson spelade hela matchen, men i motståndarlaget fanns varken Johan Blomberg eller Axel Sjöberg ens med på bänken. Segern gör att San José går upp på samma poäng som Galaxy i western conference med 37 poäng på 22 matcher.

Adam Lundqvist gjorde på nytt 90 minuter för sitt Houston Dynamo, men i natt blev det förlust i hemmamötet med Seattle Sounders.

Publicerad 2019-07-28 kl 08:06