Tyskarna gjorde åtta (!) mål mot Legia Warszawa.
I laget tar också målvakten Hugo Lloris plats - trots att Tottenham åkte ur.

4-2-3-1: Lloris Sidibe-Varane-Bonucci-Mendy Kagawa-Noboa Dembele-Reus-Lemar-Azmoun.

Hugo Lloris (Tottenham)
Släppte visserligen in två mål, men gjorde flera superräddningar och utan fransmannen hade siffrorna varit större för Spurs.

Djibril Sidibe (Monaco)
Löpte massor i den första halvleken och gjorde även 1-0 på nick. Lokomotiv utan stopp.

Raphael Varane (Real Madrid)
Imponerade i helgen mot Atletico och var på nytt mycket säker längst bak mot Sporting. Gjorde dessutom mål i den första halvleken.

Leonardo Bonucci (Juventus)
Solid längst bak, alltid majestätisk när han klev fram i banan och avgjorde matchen på ett fint långskott. Kliver ofta fram när viktiga poäng står på spel.

Benjamin Mendy (Monaco)
Löpte precis som sin ytterbackskollega outtröttligt, ägde sin kant och kom då och då till fina inlägg. Även stabil bakåt.

Shinji Kagawa (Dortmund)
Både kreatör och avslutare. Gjorde två mål och en assist mot Legia och det såg ofta ut som japanen orkade mer än alla andra på planen.

Christian Noboa (Rostov)
Inledde med endast defensiva uppgifter mot Bayern, men växte under matchens gång och hamnade längre upp i banan. Hittade ofta fram med fina passningar till sina anfallare och blev sedan matchvinnare med en elegant frispark.

Ousmane Dembele (Dortmund)
När fransmannen satte fart var det få Legia-spelare som hängde med. Låg bakom tre mål och gjorde ett själv. Bekräftade epitetet - supertalang.

Marco Reus (Dortmund)
Stod för en formidabel comeback, när han efter en lång tids skada satte tre mål mot Legia i sin första match för säsongen. Visade stor hunger och var alltid ett hot framåt.

Thomas Lemar (Monaco)
Alltid vän med bollen och hade inga problem att ta sig förbi sina motståndare. Lät sin fina vänsterfot tala ett par gånger och inte minst på hans fina 2-1-mål. Lär försvinna till någon storklubb i sommar.

Sardar Azmoun (Rostov)
Var ständigt ett hot för Bayern-försvaret och gjorde en väldigt snyggt 1-1-mål när han vände bort en motståndare i straffområdet och placerade in bollen. Azmoun lär hamna i en större klubb inom kort.
Publicerad 2016-11-24 kl 12:44