Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2014

BOM DIA BRASIL: Hetast och kallast i VM

Nästa

Avbryt
Försök igen

Mästerskapets sista Bom dia Brasil där Anna Brolin, Olof Lundh och Hasse Backe avhandlar den sista dramatiken och blickar tillbaka. 

VM i Brasilien är slut och det blev en dramatisk avslutning där Mario Götze avgjorde för sitt Tyskland i förlängningen. Bom Dia Brasil kan se tillbaka på ett fantastiskt mästerskap med vackra mål, sprudlande fotboll och en och annan besvikelse. 

- I egen mening en av de bästa turneringarna i modern tid. Framförallt gruppspelet var flygande, här var det at man gick för seger direkt från första gruppspelsmatchen, säger Hasse Backe i Bom dia Brasil. 

Olof Lundh håller med.

- Det bästa VMet som jag har upplevt det, som jag kan minnas. Helt fantastiskt. Mycket bra fotboll men också mycket dramatik. Matcher man skulle vilja se igen, USA-Belgien exempelvis, "Fast & Furious 7" skulle man kunna döpa den till och köra ut på bio, säger Lundh.

Vad gäller VMs hetaste och kallaste har Hasse Backe tysk prägel. 

- Jag tar Götze som avgör VM-finalen. Jag väljer Tysklands offensivt balanserade lag och ytterligare en tysk, Schweinsteiger. Snacka om vinnare. Iskallt: Otydligheten från FIFA till domarna, varningar eller inte varningar, säger Backe. 

Olof Lundh:

- Hetas för mig är Jogi Löw. Nummer två är James Rodriguez, jag tycker att han var helt otrolig. Så många mål, så många assist. Tredje hand fastnar jag på Holland, det var ingen riktigt som trodde på dom. I frysboxen har jag några stycken. Jag fattar inte hur Messi kan bli MVP. Sen tycker jag att Brasilien, på det sättet man slutar, ovärdigt VM att falla ihop på det sättet.

Publicerad 2014-07-14 kl 10:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons