POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Carraghers hårda ord om Suarez: "Kommer aldrig förändras"

Foto: Scanpix

Jamie Carragher.

En hel fotbollsvärld fördömer Luis Suarez.

Så även hans förre lagkamrat Jamie Carragher, som har skrivit en krönika om sin förre Liverpool-kamrat.

"Helt ärligt tror jag att han aldrig kommer att förändras", skriver Carragher.

Jamie Carragher hann spela med Luis Suarez i två och ett halvt år. Under de åren hann han se uruguayanen vara inblandad i ett antal kontroverser, bland annat bit-attacken på Branislav Ivanovic.

Efter tänderna i Giorgio Chiellinis axel har Jamie Carragher författat en krönika i Daily Mail, där han på inget sätt ursäktar Suarez.

"Jag upplever det som hände i Natal som helt bisarrt. Jag arbetade med Luis varje dag i två och ett halvt år i Liverpool och om man har hängt med honom på träningsanläggningen är det svårt att tro att han kan ligga bakom sådana här sjuka incidenter", skriver Carragher.

Han avfärdar snacket om anfallarens stora vinnarskalle ("det finns många proffs som har") eller att han behöver den där extra tändningen. Carragher menar att precis som man för alltid kommer att förknippa VM 1982 med Harald Schumachers galna satsning som lämnade Patrick Battiston medvetslös, så kommer man att tänka på Luis Suarez bit-attack på Giorgio Chiellini när Vm 2014 kommer på tal i framtiden.

"Men förutom den omgivningen (i Liverpool, där han har skött sig bättre) har han tappat fokus och helt ärligt tror jag att han aldrig kommer att förändras. Han kommer alltid att ha benägheten att förstöra för sig själv".

Publicerad 2014-06-26 kl 12:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå