POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Celso Borges om planen för att stoppa Pirlo: "Vi vet vad som krävs"

Foto: SCANPIX

Efter överraskningen i premiären väntar nu Italien för Costa Rica. Celso Borges och hans lagkamrater kommer väl förberedda och har en plan för att stoppa Pirlo & Co.
"Vi vet vad som krävs" skriver han i sin VM-blogg på dn.se.

Costa Rica skrällvann i deras premiärmatch mot Uruguay. Efter ett straffmål från Edinson Cavani vände Costa Rica på steken i andra halvlek och lyckades vinna matchen med 3-1.

I den andra matchen väntar nu Italien, som imponerade när man slog England i Manaus. Inför matchen har AIK-stjärnan Celso Borges och hans lagkamrater i Costa Rica studerat sina motståndare noga och i sin VM-blogg på dn.se berättar han att de har en plan för hur de ska neutralisera Pirlo.
"Vi vet vad som krävs och det kommer att bli en väldigt annorlunda match jämfört med den mot Uruguay. Visst kretsar mycket kring Andrea Pirlo i Italiens lag, han är en världsspelare, men de har fler världsspelare. Vi måste springa mycket för att neutralisera dem och täcka ytor."

Matchen spelas i Recife. Temperaturen där var när Costa Rica tränade cirka 29 grader. Före match kommer delegater från Fifa att besluta om spelarna ska tillåtas ta vattenpauser under matchen eller inte. Celso Borges hoppas på det.
"Jag hoppas att det blir så. Italien spelade här förra året, under Confederations Cup. Efter den matchen så sa någon av spelarna 'Jag trodde att vi skulle dö'. Jag förstår vad han menade."

Hela blogginlägget hittar du här!

Publicerad 2014-06-20 kl 13:52
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå