POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Chiellini: "Domaren avgjorde matchen"

Foto: AP

Nästa

Avbryt
Försök igen

Giorgio Chiellini var rasande mot den mexikanska domaren efter uttåget ur VM igår.

- Det är en skam, säger försvararen.

Matchen mellan Uruguay och Italien kantades av kontroverser. Efter en timmes spel valde domaren Marco Antonio Rodriguez Moreno från Mexiko att visa ut Claudio Marchisio för en stämpling i knähöjd. 

Senare kom så kvällens stor samtalsämne när backen Giorgio Chiellini föll till marken i straffområdet efter att ha bitits av Luis Suárez. Märkena i italienarens axel var tydliga och Chiellini var väldigt upprörd efter matchen. 

- Det var en skam. Matchen avgjordes av domaren och om något lag skulle ha gått vidare så var det vi, dundrade Chiellini till Sky Sports Italia. 

- Att visa ut Marchisio och inte ge Suárez kort var helt avgörande. Så länge vi var elva spelare hade vi kontroll på Uruguay. Men med tio man sista halvtimmen hade vi problem och straffades på en fast situation.

Chiellini tycker att Luis Suárez och de andra stjärnorna i VM skyddas av FIFA. 

- Suárez är en orm och han kommer undan med det för att FIFA vill se sina stjärnspelare i VM. Jag skulle verkligen vilja se att de har modet att använda videobevisen mot honom. Domaren såg bitmärket också men gjorde ingenting. 

Publicerad 2014-06-25 kl 06:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå