Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2014

Diego Milito: ”Messi har mognat sen tidigare VM”

Foto: SCANPIX

Lionel Messi klev fram i gruppspelet och sköt Argentina till slutspel med fyra mål. Tidigare lagkamraten i landslaget, Diego Milito, menar att stjärnan har växt upp sedan tidigare mästerskap och är nu redo att leda laget till guld.
- Han är mycket mognare nu, säger Milito.

Leo Messi hade inför mästerskapet i Brasilien inga vidare bra minnen från VM. 2006 gjorde han ett mål, betydelselösa 6-0 mot Serbien. 2010 lämnade han turneringen mållös. Det fanns därför vissa frågetecken för superstjärnan att räta ut – och som han har gjort det.

I de två första matcherna frälste han Argentina med två sena mål som gav 2-1 mot Bosnien och 1-0 mot Iran. I den avslutande gruppspelsmatchen mot Nigeria gjorde Messi två mål i 3-2-segern. Totalt har Barca-stjärnan alltså gjort fyra av Argentinas sex mål i gruppspelet. Tidigare landslagskamraten Diego Milito menar att det är en annan Leo Messi än vid tidigare mästerskap.
- Jag ser att han är mycket mognare nu än i hans två tidigare VM, som har gett honom väldigt mycket erfarenhet. Jag hoppas han kan fortsätta så, att vara den positiva ledaren han är, då det är nödvändigt att sluta upp bakom honom om Argentina ska vinna VM, säger Milito till fan.football.sony.net.

Diego Milito fick inte följa med Argentina till Brasilien men är glad över att han tidigare i karriären fått möjlighet att spela med Leo Messi.
- Det är en njutning att se honom på varje träning och se vad han gör. Jag har varit lyckosam och jag är stolt över att dela en träning eller en match med honom. Ärligt så känner jag att det varit ett privilegium.

Publicerad 2014-07-01 kl 10:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons