Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2014

Efter fiaskot - Prandellis familj dödshotas

Foto: SCANPIX

Italien fick lämna VM redan i gruppspelet.
Nu berättar avgående förbundskaptenen Ceasare Prandelli att han fått betala ett högt pris för fiaskot.
– Jag och min familj får fortfarande dödshot från italienska fans, säger 56-åringen.

Igår tillträdde Cesare Prandelli som manager för Galatasaray. När den tidigare italienska förbundskaptenen mötte pressen handlade det dock inte om framtidsutsikterna för den turkiska klubben – utan något mörkt och tragiskt.

– Jag och min familj får fortfarande dödshot från italienska fans. Jag avgick och tog inte emot en cent, jag ville inte träna Italien, säger han enligt CNN- och Gazzetta dello Sport-journalisten Tancredi Palmeri rapporterar Sportbladet.

Italien fick lämna VM redan i gruppspelet efter förluster mot Costa Rica och Uruguay. Och direkt efter den sista gruppspelsmatchen avgick Cesare Prandelli.

Efter ett lyckat EM-slutspel 2012 där det slutade med italienskt silver så kantades VM i Brasilien mer av rykten om en splittrad trupp efter att Giuseppe Rossi ratades.

– Några av mina spelare har varit rädda, men det är inte sant att det var splittrat i omklädningsrummet. Någon anklagar mig inifrån. Giuseppe Rossi är också den som har gjort mig mest besviken på det mänskliga planet, säger Prandelli.

Publicerad 2014-07-08 kl 18:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons