Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2014

Ekwall och fotograf bestulna på kamera - här är bilden på förövaren

TV4:s Patrick Ekwall och Johan Tarland blev bestulna på sin kamera efter Brasiliens kollaps mot Tyskland. Nu har man hittat förövaren på övervakningsfilm – med kameran gömd under en jacka.
– Här är övervakningsbilden som visar hur en kvinna klädd som funktionär går iväg med kameran under en jacka, skriver Ekwall på sin Twitter.

Efter Brasiliens kollaps mot Tyskland samlades presskåren i den mixade zonen för att möta spelarna. Då blev TV4:s reporter Patrick Ekwall och fotograf Johan Tarland bestulna på sin kamera.

– Yrkestjuvar stal Tarlandaos TV-kamera (värd ett gäng hundratusen) igår efter matchen. Inne i medieområdet, vid mixade zonen. Tarlandao hade kameran på golvet mellan sina - övervakningskameran visar två som jobbar ihop o försvinner blixtsnabbt. I mixad zon, skriver Ekwall.

Efter händelsen så granskade säkerhetsfolket på arenan händelsen och det visade sig att det var två personer som samarbetade för att komma över utrustningen.

– Fullt pådrag med säkerhetsfolk på det och de kollar övervakningskameror. På den ser de två personer samarbeta och här är bilden på en kvinna som går iväg med kameran under en jacka - klädd som funktionär med ackreditering runt halsen. Som om upplevelsen den här kvällen inte var sjuk nog.

Ekwall har publicerat bilden från övervakningskameran på sin Twitter och Fifa utreder nu händelsen. 

Publicerad 2014-07-09 kl 19:30
Annons
Annons
Annons