POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Försvaret: "Måste man bitas så måste man"

Foto: AP

Nästa

Avbryt
Försök igen

Reaktionerna på Luis Suárez tilltag i matchen mot Italien har mötts av minst sagt blandade reaktioner hemma i Uruguay.

Fördömd av en hel fotbollsvärld men hemma i Uruguay är det inte alla som tycker att Luis Suárez agerande felaktigt mot Italien igår. Juridikstuderande Barbara Giordano, 26, stöttar Suárez. 

- Vi måste vinna och om man måste slå så måste man slå och om man måste bitas så måste man bitas, säger hon till Reuters i Montevideo.

Suárez är en stor hjälte hemma i Uruguay där han växter upp under fattiga förhållanden i staden Salto. Men alla är självklart inte positva till det som hände mellan Suárez och Giorgio Chiellini igår.

- Den här killen kan inte kontrollera sitt bitande och sina problem. Det ställer alla oss i Uruguay i dålig dager, säger 52-åriga Luis Lara som äger en butik i Montevideo.

I intervjuer med fler personer i den uruguayanska huvudstaden Montevideo framkommer det att flera personer inte riktigt sett vad som hände. "Sådant håller vi inte på med." och "Han ramlade in i honom." säger några. Andra tvingas bittert inse vad som hände och att det nog blir en avstängning för Suárez trots allt. 

- Man ser att han gjorde det, han gick för långt. För mig som uruguayan är det fruktansvärt. 

Publicerad 2014-06-25 kl 10:51
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå