POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Hatstorm mot Robben efter straffen som skickade ut Mexiko

Arjen Robben fixade straffen som skickade ut Mexiko ur VM.
Straff eller filmning?
Åsikterna var många.
"Rätt domslut, anser jag", skriver fotbollskanalens Olof Lundh. 

Arjen Robben ville ha straff två gånger innan han till slut fick den. Mittfältaren ramlade efter en duell med Rafael Marquez och Klas-Jan Huntelaar sköt ut Mexiko ur VM. Efter matchen haglade åsikterna om Robben filmade eller inte. Många gick väldigt hårt åt den holländske mittfältaren men här följer några mer sansade reaktioner:

"Sett till alla mejl, tweets och andra reaktioner så är det inget snack om att det var ett kontroversiellt beslut när domaren Pedro Proença blåste straff för Holland. Rätt domslut, anser jag, även om Robben sedan överdriver, men det tar inte bort Márquez fel", skrev Olof Lundh i en krönika på fotbollskanalen.se.

"Han är skön Robben. Han menade att han filmade i första och inte på den matchavgörande. Var det inte precis tvärtom?", skrev fotbollskanalens Lorenzo Medici på Twitter.

- Jag tycker att den är billig, sade TV4-experten Jens Fjellström som kommenterade matchen tillsammans med Lasse Granqvist.

"Trampar försvararen anfallaren på foten ska det dömas straff, så är det ju. Oavsett om anfallaren flaxar med armarna efteråt", skrev TV4:s Niklas Jarelind på Twitter.

Han fick inte medhåll av kollegan Martin Åslund:

"Då ska det blåsas för rätt mycket. Men sjukt att domaren ändå blåste. Oerhört klumpig tackling av Marquez. Lider med Mexico. Klumpig tackling. Dömd straff. Lite filmning, ganska mycket förstärkning. Klumpigt av Mexico och lite lättvindigt dömt av domaren", skrev han på Twitter.
 

Publicerad 2014-06-30 kl 10:34
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå