POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

I KVÄLL: VM-häng med Hussfelt - du har chansen att delta

Ikväll 20.30 är det dags. Då har ”VM-häng med Hussfelt” premiär. Ett unikt program där Jesper Hussfelt och gäster snackar VM – och du har chans att vara med i panelen.

Programmet ser du här ovan - eller om du vill titta via någon av våra mobilappar KLICKA HÄR! 

Om sändningen inte startas - ladda om sidan!

VM-festen är äntligen igång – och nu är det dags för nästa premiär.

Klockan 20.30 ikväll har programmet ”VM-häng med Hussfelt” premiär på fotbollskanlen.se och på TV4 Sports Youtube-kanal. I programmet snackar Jesper Hussfelt och Adam Pinthorp med inbjudna gäster om dagens stora VM-snackisar – och svarar på dina frågor och funderingar om dramtiken i Brasilien.

Utöver Jesper Hussfelt medverkar ständige sidekicken Adam Pinthorp, fotbollskanalens frankrikebloggare Jonas Hansson samt tittaren Anton Forslund som kommer att vara med eftersom  tittarna också har chansen att få delta direkt i programmet.

Twittra med hashtagen #vmhäng och berätta varför du vill vara med i kvällens program, så har du chansen att bli inbjuden. Det enda du behöver är en dator med webbkamera och en stabil internetuppkoppling.

På Twitter kan du också tycka till och ställa frågor direkt in i programmet. Tagga dina frågor och tankar med samma tag, #vmhäng, så kanske de plockas upp i programmet.

”VM-häng med Hussfelt” sänds 18 gånger under VM.

Häng med, nu kör vi!

Publicerad 2014-06-13 kl 20:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå