POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Inför ödesmatchen - nu vill Spanien ta efter Chile

Foto: AP

BARCELONA. Vicente Del Bosque vill se sitt Spanien ta efter Chiles inställning inför lagens möte i grupp B.
- Vi måste vara lika modiga och aggressiva som Chile, säger den spanska förbundskaptenen på presskonferensen inför matchen enligt Marca.

Efter storförlusten mot Holland har Vicente Del Bosque erkänt att där kommer ske en del förändringar i truppen men vill inte säga vilka.

-  Jag har gått igenom alla omständigheter och förändringar. De som inte spelade mot Holland spelar också i stora klubbar och kan få chansen.

Spanien är i stort behov av en vinst mot Chile om man vill kunna ta sig vidare i mästerskapet och för att göra det, tror Del Bosque att hans trupp bör lära sig från motståndarna.

-  Chile är modiga och offensiva, något som gör att vi måste vara på vår vakt. Men vi måste också vara modiga och aggressiva som de är. Men samtidigt får vi inte förlora vår identitet.

För chansen att vinna gruppen behöver Spanien göra ett flertal mål, efter det att man förlorat med hela 5-1 mot Holland. Men Del Bosque satsar inte på en överkörning.

- Från min mun kommer ni aldrig höra att vi kommer försöka köra över vår motståndare och göra många mål. Det vore osportsligt. Men jag kommer inte heller säga att vi inte kommer försöka göra mål, säger den spanska förbundskaptenen under presskonferensen inför matchen. 

Publicerad 2014-06-18 kl 14:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå