POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Ingen Buffon mot England

Foto: AP

Gianluigi Buffon missar nattens möte med England. En vrickad vänsterfot som stoppar målvakten från spel.


Senaste nytt: 

"Livet är vackert och jag står fortfarande i skuld till henne (livet, reds anm). En missad match eller ens ett missat VM ändrar inte på det", twittrar Buffon, efter beskedet. Han lyckönskar också reservmålvakten Salvatore Sirigu: "Forza mäktige Salvatore".

De senaste rapporterna som kommer från italienska Mediaset och säget att loppet nu är kört gällande Gianluigi Buffons medverkan i kvällens match mot England. Testerna på Buffons fot tidigare idag var inte positiva och det kan också röra sig om en lindrig knäskada som stör Juventusmålvakten.

Enligt italienska uppgifter kommer Buffon trots allt att testas innan kvällens match.

Buffons tänkte ersättare Salvatore Sirigu, till vardags i PSG, har också han missat flera träning på grund av problem med ömmande revben. Sirigu har gjort blott en tävlingsmatch för Italien.
Vissa uppgifter gör gällande att det italienska målet i stället kommer vaktas av tredjemålvakten, Genoas Mattia Perin.

Tidigare idag: 

Gianluigi Buffons vrickade vänsterfot oroar fortfarande landslagsledningen i Italien. Trots att Cesare Prandelli tidigare idag gick ut och förklarade att det bara handlade om en lätt vrickning så sågs Buffon halta ombord på spelarbussen tidigare idag. 

Enligt läkaren Enrico Castellacci är det "50 procents chans" att Buffon spelar mot England ikväll och de sista timmarna kommer att bli helt avgörande. Det skriver La Gazzetta dello Sport. 

Följ händelseutvecklingen på Fotbollskanalen.se under eftermiddagen. 

Publicerad 2014-06-14 kl 13:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå