POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Ingen Neymarskräck: "Sover gott om nätterna"

Foto: AP

Alla blickar riktas ikväll mot Neymar, men den kroatiska förbundskaptenen Niko Kovac känner ingen fruktan inför premiären mot värdlandet.VMs stora fixstjärna Neymar må inge fruktan i vilken förbundskapten som helst. Men varken taktiska eller tekniska plågoandar verkar störa Kroatiens förbundskapten Niko Kovac inför VM-premiären.

- Jag har haft sex månader på mig att studera deras landslag...och vi har haft lika mycket tid på oss att komma på ett sätt att ta hand om Neymar. Han är en av de tre bästa spelarna i världen och vi vet vad vi har att vänta. Jag har inga problem att sova, förklarade Kovac på presskonferensen på Corinthians arena igår.

Kovac har andra bekymmer att tänka på. Han tvingas nämligen klara sig utan sin största anfallsstjärna, Mario Mandzukic, i premiären mot Brasilien - en avstängning sätter stopp för honom.

- Vi ska försöka att hålla i bollen så mycket som möjligt och skapa chanser när tillfälle ges. Vi kommer inte att parkera bussen. Vi kommer att attackera, Brasilien är starka och man måste göra mål mot dem. Självklart är det lättare sagt än gjort.

Ytterbacken Darijo Srna får den knepiga uppgiften att sätta stopp för Neymar.

- Om jag inte kan göra något annat så får jag stänga in honom på hans hotellrum.

Publicerad 2014-06-12 kl 07:01
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå