POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Källström varnar för England: "Blir väldigt farliga"

Foto: Scanpix

Wayne Rooney och Kim Källström.

England har inget med slutstriden att göra, menar Sebastian Larsson.

Men Kim Källström håller inte med.

– Jag tror att England blir väldigt farliga, säger han.

Förväntningarna brukar vara höga men det engelska landslaget brukar ha det tufft i VM. 2010 åkte laget ut i åttondelsfinal, 2006 och 2002 kvartsfinal, 1998 åttondelsfinal och när Sverige tog brons 1994 så var inte ens England med i turneringen. Förra säsongen spelade Sebastian Larsson, Kim Källström och Johan Elmander i Premier League och fotbollskanalen.se kollade med trion om hur de ser på Roy Hodgsons landslag i VM.

- De är inte tillräckligt bra. England har inget med slutstriden att göra, säger Sebastian Larsson som spelar för Sunderland och har bott i England i 13 år.

Men Johan Elmander och Kim Källström tror att England kan gå långt i VM:

- Det kommer att stå mellan alla de där lagen som brukar vara där uppe. Tyskland och Brasilien. Hoppas att Belgien kan gå långt och England kanske kan vara med där också, säger Elmander som spelade för Norwich förra säsongen.

- Jag tror att England blir väldigt farliga. De har många unga och många snabba spelare. Och att inte engelsmännen tror så hårt på laget tror jag kan vara bra. Så se upp för England. Det är många spelare där som är i väldigt gott slag, säger Källström som tillhörde Arsenal under vintern och våren.

Så här svarar Kim Källström på frågan om vilket lag som vinner VM:

- Det är väldigt svårt. Jag tycker att det känns som ett år där det inte finns någon klar favorit utan det är kanske fyra, fem, sex lag som kan vara där och knipa det. De andra åren har man känt att de här känns riktigt starka men nu kan jag nog räkna upp sju lag som jag tror kan ta det.

- Tycker att många lag känns bra men det är ingen som sticker ut. Lag som Belgien är svårbedömda. De har otroligt skickliga spelare men har kanske inte den erfarenheten som spanjorerna och tyskarna har. Brassarna kommer ju att vara bra och Argentina är bra.

Publicerad 2014-06-14 kl 09:55
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå