Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Knockade tysken: "Domaren, är det här finalen?"

VM 2014

Christoph Kramer knockades groggy i sin tävlingsdebut i det tyska landslaget. Trots det fick han spela vidare, åtminstone tillfälligt. Domaren i VM-finalen, Nicola Rizzoli, berättar nu för Gazetta dello Sport om hur förvirrad 23-åringen var.
- Domaren, är det här finalen?, ska Kramer ha sagt.

1:28
Nästa

Avbryt
Försök igen

Sami Khedira var en av elva spelare i Tysklands startformation i VM-finalen. Men precis innan matchstart tvingades Khedira lämna återbud. Ersättaren blev en rejäl överraskning, 23-årige Christoph Kramer som inte hade gjort en enda tävlingsmatch för Tyskland tidigare.

Men det blev en tråkig debut för Kramer. I en duell med Argentinas Ezequiel Garay fick han en rejäl smäll och knockades totalt. Men 23-åringen reste sig och spelade vidare, åtminstone tillfälligt. Men frågan är om inte läkarna borde ha stoppat Kramers medverkan direkt. Finaldomaren Nicola Rizzoli berättar nu för Gazetta dello Sport om förvirringen som rådde för tysken.

ANNONS
- Domaren, är det här finalen, sa Kramer enligt Rizzoli.

- Jag trodde han skämtade så jag bad honom upprepa frågan. Då sa han att han "behövde veta om det verkligen var finalen". Han sa "tack, det är viktigt att veta".

Domare Rizzoli informerade sedan Bastian Schweinsteiger om Kramers sinnestillstånd och Tyskland bytte sedan ut den knockade mittfältaren efter en halvtimmes spel.

Publicerad 2014-07-17 kl 15:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto