Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2014

Maradona: "Messi kommer att prägla VM-finalen"

Foto: AP

Tyskland i all ära. Diego Maradona är övertygad om att det blir Lionel Messi som stjäl rubrikerna på Maracana imorgon.

"Lionel Messi kommer att prägla matchen", säger Diego Maradona inför Argentinas första VM-final sedan 1990. Då, i Italien, stod Västtyskland för motståndet och den gången var det Diego Maradona själv som skulle frälsa det fotbollstokiga landet. 

Den här gången är det Messis tur att försöka och Maradona är övertygad om att han kommer att stjäla rubrikerna i Rio de Janeiro imorgon. 

- Om Messi överträffar mig på söndag och lyfter bucklan så kommer jag att rulla ut den röda mattan, säger Maradona till TV-showen De Zurda. 

- Han kommer att vara spelaren som präglar matchen. Det enda jag fruktar är att han är trött, men det får man inte vara. Jag tror att han förstår. Missar du ett skott på söndag så blir du bara nästan världens bästa. 

Maradona såg Tysklands förnedring mot Brasilien men påminner också om den betydligt blekare insatsen mot Algeriet i åttondelsfinalen. 

- Tyskland är inte omöjliga. Argentina kan vinna. Mot Algeriet såg vi ett Tyskland och mot Brasilien ett annat. Vi trodde alla att det skulle bli Brasilien i final men Argentina kommer stärkta till matchen. Återigen är argentinskt fotboll tillbaka i toppen. Tröjan hade tappat sin prestige, nu är den tillbaka. Argentina måste vinna finalen.

Publicerad 2014-07-12 kl 13:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons