POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Maradonas nya attack: ”Gerrard och försvaret måste ta på sig skulden”

Foto: SCANPIX

Diego Maradona gillar att kritisera till höger och vänster. Efter Englands fiasko ger han en känga till Englands försvar och Steven Gerrard och säger att de bär skulden för förlusten mot Uruguay.
- De måste ta på sig båda målen, säger legendaren till Times of India.

Argentinske legendaren Diego Maradona har slängt kängor till höger och vänster senaste veckan. Först dömde han ut Iker Casillas insats mot Holland som det sämsta han sett i sitt liv. Sedan sågade han Pepe och sa att det var pinsamt att se honom. Nästa offer för Maradonas vassa tunga är Steven Gerrard och Englands försvar.
- Gerrard och försvaret måste ta på sig skulden för båda målen. När Lodeiro (passade till Cavani som slog assisten till 1-0) startade sin löpning så kunde Gerrard gjort det bättre, säger han till Times of India.

- Och sen var det Gerrard igen som gjorde en blunder efter en långboll från målvakten efter att England hade kvitterat.

Maradona tycker också att matchen vanns och förlorades i kampen mellan Luis Suarez och Wayne Rooney. Engelsmannen gjorde ett mål men hade också en boll i ribban och en miss från nära håll. Suarez avgjorde som bekant med sina två mål.
- Det summerar historien om de två anfallarna. Suarez utnyttjade de två chanser han fick. Rooney satte bara ett av sina många lägen, och det var skillnaden i lagens öden.

Publicerad 2014-06-21 kl 15:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå