POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Mascherano: Messi är "inkapabel" att ta ut en startelva

Foto: SCANPIX

Barcelonas Javier Mascherano förkastar uppgifterna om att Leo Messi skulle ha inflytande på förbundskaptenen Sabellas val av spelare under VM.
- Han skulle vara inkapabel att ersätta en spelare, säger Mascherano enligt goal.com.

Uppgifter om "sprickan i Argentina" kom från landets egna journalister på plats i Brasilien. Enligt dem skulle det finnas en intern konflikt angående spelsystemet i laget. Argentina bytte från ett 5-3-2 i den första halvleken mot Bosnien till ett 4-3-3 i den andra. Enligt Javier Mascherano finns det ingen sanning i att argentinska spelare var med och påverkade det beslutet.
- Självklart var det han (Sabella) som bestämde det. Han pratade med sina kollegor en stund och sen berättade han hur vi skulle följa det, säger han enligt goal.com.

Det kom även uppgifter om att Leo Messi skulle ha inflytande på förbundskapten Alejandro Sabellas beslut om laguttagningen. Även det är skitsnack, menar lagkamraten i såväl klubb- som landslag.
- Jag känner Leo Messi väl. Han skulle vara inkapabel att ta in eller ersätta en spelare. Det är inte hans sätt att vara. Han är en kille som aldrig skulle välja mellan en av hans vänner, säger Javier Mascherano.

På lördag spelar Argentina sin andra match i turneringen mot Iran.

Publicerad 2014-06-20 kl 10:26
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå