POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Messi vill slå lagkamraten i VM-finalen: "Jag vill möta Neymar"

Foto: Manu Fernandez, AP/Scanpix

Lionel Messi och Neymar

BARCELONA. Lionel Messi drömmer inte bara om en VM-final.

Han drömmer om att ställas mot sin lagkamrat.

– Jag vill möta Neymar i finalen, säger Messi i en intervju med Deportv.

Lionel Messi spelar sitt tredje VM-slutspel i Brasilien och spelaren som har vunnit allt på klubbnivå har ännu inte lyckats ordentligt under ett VM

– Vi ser fram emot den här turneringen. Jag tror att jag har lärt mig av vad jag gjort fel i tidigare turneringar så att jag inte gör samma misstag igen. Det är ingen tvekan om att truppen är väldigt förväntansfull och att sammanhållningen är bra, vi har inte förlorat på länge, säger Messi till Deportv.

Argentinaren uttrycker även att han kommer göra allt för att vinna.

– När jag går ut på planen är jag en annan person mot vad jag är när jag är hemma. Jag tycker om att vinna och om jag måste kämpa och bråka mig till segern så kommer jag göra det. När jag kliver av planen, förvandlas jag tillbaka.

Argentina har inte vunnit ett VM sedan 1986 i Mexico men Messi tror att det nu kan vara dags igen och i finalen vill han möta en lagkamrat från Barcelona.

– Det vore en dröm att vinna VM och om man tittar på hur det ser ut så här långt så tror jag att vi kan göra det.  Jag hoppas jag kan möta Neymar i finalen, och om inte han så vilket annat lag som helst, säger Messi till Deportv.

Publicerad 2014-06-11 kl 18:55
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå