Lionel Messi fick nöja sig med att börja på bänken i Argentinas genrep.

26-åringen hoppade in i andra halvlek och gav ett rejält formbesked.

Messi ler efter sitt mål.

Argentina genrepade mot Slovenien på lördagskvällen.

Men det var inte lagets bästa elva som startade matchen. Tydligaste frånvaron var lagets nummer tio: Lionel Messi som startade på bänken. Kanske var det rotation och ett sista test, kanske var det rädsla för vad som har hänt med de förväntade VM-stjärnorna: skador.

Men tolv minuter in i andra halvlek skulle Messi få komma in. Argentinas spel tände till direkt och den 26-årige magikern skulle också hamna i målprotokollet. Efter en misslyckad dribblingsräd fångade Angel di Maria upp bollen. Real Madrid-mannen slog en vacker pass över Sloveniens backlinje till Sergio Agüero - som nickade ner till sin anfallskompanjon Messi, som i sin tur enkelt kunde fixa 2-0.

Ricky Alvarez gjorde Argentinas första mål med ett välplacerat vänsterskott i första halvlek.