POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Mourinho om Suarez straff: "Det är för hårt"

Foto: SCANPIX

José Mourinho ger nu sin åsikt på straffet som Fifa gav till Luis Suarez efter bitskandalen. Och demontränaren är oförstående.
- Vad jag verkligen inte förstår är arenaförbudet. Vad är problemet med att Suarez är på arenan tillsammans med Uruguays supportrar och kollar på matchen? 

VM:s kanske största snackis har varit Luis Suarez bett mot Giorgio Chiellini och de efterföljande konsekvenserna. Suarez fick ett rekordlångt straff och är nu avstängd från fotbollen i fyra månader, därmed kan han inte spela för Liverpool förrän slutet av oktober. Ett rimligt straff tycker José Mourinho.
- Tre separata incidenter, tre liknade händelser, ligger till grund för straffet. Han förtjänar avstängningen, säger "Mou" enligt Daily Mail.

Suarez avstängning innefattar även ett förbud mot att syssla med fotbollsrelaterade aktiviteter, det innebär bland annat att han inte får beträda en arena och se exempelvis Uruguays eller Liverpools matcher på plats.
- Det är för hårt. Det är något som jag verkligen inte förstår. Vad är problemet med att Suarez är på arenan tillsammans med Uruguays supportrar och kollar på matchen, frågar sig José Mourinho.

Publicerad 2014-06-30 kl 10:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå