POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2014

Mourinho tror Fabregas kan göra avtryck direkt: ”Han är den spelartypen vi behöver”

Foto: SCANPIX

Cesc Fabregas skrev överraskande på för gamla klubben Arsenals Londonrivaler Chelsea. José Mourinho tror att spanjoren kommer göra avtryck direkt och är precis vad klubben behöver.
- Inte bara för hans kvalitéer som spelare utan också hans tävlingsinstinkt, säger ”Mou” till ITV.

Efter tre säsonger i Barcelona återvänder Cesc Fabregas till London. Men inte till gamla klubben Arsenal utan istället till rivalerna Chelsea. José Mourinho tror att nyförvärvet kommer att göra avtryck direkt i klubben.
- Han är den spelartypen vi behöver. Inte bara för hans kvalitéer som spelare men också för hans tävlingsinstinkt, säger tränaren till ITV.

Fabregas har spelat i runt 30 ligamatcher varje säsong i Barca. Men han har inte riktigt lyckats utmärka sig i den mycket tuffa konkurrensen. Mourinho tror att 27-åringen nu kommer att spela en större roll i Chelsea.
- Han är en spelare i sina bästa år av karriären – 26,27,28. Han känner England väl, han känner Premier League väl. Så han kommer inte behöva tid för att anpassa sig.

Cesc Fabregas är troligen tänkt som en ersättare för Frank Lampard i Chelseas startuppställning. Engelsmannen lämnar efter VM.

Publicerad 2014-06-20 kl 17:47
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå